Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Oriol Castelló aconsegueix la tercera posició en la Copa Catalana de Patí a Vela

El regatista del nostre club, Oriol Castelló ha aconseguit una excel·lent tercera posició en la recentment disputada Copa Catalana de Patí a Vela. L’esdeveniment es va celebrar els dies 1 i 2 de juliol en el prestigiós Club Marítim Torredembarra, i va comptar amb la participació de 31 regatistes d’un alt nivell competitiu.

La competició va ser feroç, amb regates emocionants i moments d’alta tensió. Castelló va demostrar la seva habilitat i determinació en tot moment, navegar amb una destresa impecable en les diferents proves que es van dur a terme al llarg del cap de setmana. Gràcies al seu talent i esforç, va aconseguir pujar al podi amb una magnífica tercera plaça.

No obstant això, Oriol Castelló no va ser l’únic regatista del nostre club on també volem felicitar a Gerard Oferil i Luis Morillo, que van competir amb gran valentia i van demostrar un alt nivell de destresa i competitivitat.

L’èxit d’Oriol Castelló, juntament amb els destacats resultats de Gerard Oferil i Luis Morillo, és un testimoni del talent i la dedicació dels regatistes del nostre club. Esperem amb il·lusió veure com continuen brillant en futures competicions i que segueixin portant en alt el nom de Catalunya en el món de la vela.

Mas noticies en CMD-SPORT