Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

3ra JORNADA DE VELA INCLUSIVA 2024

Cubelles, 7 de maig de 2024

El Club Marítim Cubelles anuncia amb orgull la celebració de la tercera jornada de vela inclusiva el proper 15 de juny de 2024. Aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb la FUNDACIÓ ESTIMIA i patrocinat per l’ASOCIACIÓN THAISMON, promet una jornada emocionant de navegació adaptada i inclusiva.

Amb un enfocament en la integració i el suport a la diversitat funcional física i intel·lectual, la jornada de vela inclusiva acollirà 20 alumnes amb diferents capacitats. Aquests participants tindran l’oportunitat de gaudir d’activitats nàutiques diverses, incloent el raquero, el visió, el catamarà, el pati de vela, el pàdel surf, el caiac i molt més.

Per assegurar una experiència segura i enriquidora per a tots els participants, el Club Marítim Cubelles i la FUNDACIÓ ESTIMIA ha reunit un equip de 10 monitors especialitzats, juntament amb 6 monitors de vela amb àmplia experiència en aquestes activitats. Aquest equip dedicat proporcionarà suport individualitzat i orientació a tots els participants, garantint que cada un pugui gaudir plenament de les emocionants experiències que ofereix la jornada.

Després de les activitats nàutiques, els participants, monitors i col·laboradors es reuniran per a un dinar de germanor i cloenda. Durant aquest moment especial, es lliuraran diplomes acreditatius per commemorar i reconèixer la participació de cada individu en aquest esdeveniment únic i inspirador. El Club Marítim Cubelles vol transmetre en aquesta jornada de celebració de la diversitat, la inclusió i l’amor pel mar. Junts, creem un espai on cadascú pot brillar i fer memòries inoblidables.