Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Èxit en la jornada de vela inclusiva al CM Cubelles amb el suport de Asociación Thaismon

Cubelles, 15 de juny de 2024 – Gran èxit a la jornada de vela inclusiva al Club Marítim Cubelles, una iniciativa que ha permès que prop de vint persones amb diversitat funcional gaudeixin d’un dia ple d’activitats nàutiques. Els participants, acompanyats pels monitors de la Fundació Estimia, van poder descobrir les meravelles del mar gràcies a les activitats dirigides pels experts monitors del CM Cubelles.

Des de primera hora del matí, els participants van poder aprendre les bases de la navegació a vela i van tenir l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements a bord de diverses embarcacions. La jornada va ser una mostra de superació i inclusió, on l’esperit d’equip i la cooperació van ser els protagonistes.

Després de les activitats nàutiques, es va organitzar un dinar de germanor al mateix Club Marítim. Participants i monitors van compartir una estona distesa, on es van poder intercanviar experiències i vivències, reforçant els llaços de camaraderia creats durant el matí.

El moment més emotiu de la jornada va arribar amb l’entrega de diplomes acreditatius a tots els participants, reconeixent la seva participació i aprofitament en les activitats nàutiques. Aquest petit però significatiu reconeixement va ser rebut amb somriures i aplaudiments, tancant la jornada amb un ambient festiu i de satisfacció per part de tots els assistents.

Aquest esdeveniment ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Asociación Thaismon, que ha aportat recursos i suport per garantir l’èxit de la jornada. També cal destacar i agrair la valuosa tasca dels voluntaris, que van ajudar en totes les tasques logístiques, assegurant que la jornada es desenvolupés sense cap entrebanc.

La jornada de vela inclusiva al Club Marítim Cubelles no només ha estat un èxit en termes de participació, sinó que també ha demostrat la importància de promoure activitats inclusives que fomentin la integració i el benestar de les persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa, sens dubte, marca un precedent per a futures edicions i altres projectes similars.

Amb la mirada posada en l’any vinent, els organitzadors ja comencen a treballar per a la propera jornada, amb l’objectiu de seguir millorant i oferint oportunitats d’inclusió a través de l’esport i les activitats nàutiques.