Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Éxit a la Jornada de Vela Inclusiva

La Jornada de Vela Inclusiva, celebrada el 18 de juny al Club Marítim Cubelles, va ser un èxit rotund gràcies al patrocini de THAISMON

ASSOCIACIÓ i la col·laboració de l’Associació ASPASIM, una associació sense ànim de lucre que treballa en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual greu, es va unir a aquesta iniciativa juntament amb més de 25 persones entre tècnics, monitors, cuidadors i voluntaris, tant d’ASPASIM com del Club Marítim Cubelles.

En aquesta emocionant jornada, un total de 20 persones van poder gaudir de la vela adaptada a diferents embarcacions, aprofitant un dia assolellat i una agradable brisa que els va permetre gaudir al màxim de l’experiència. La jornada va culminar amb un animat dinar a les instal·lacions del restaurant del club, on es van lliurar diplomes acreditant la participació a la jornada de vela inclusiva.

Volem expressar el nostre agraïment especial a l’Ajuntament de Cubelles pel vostre esforç per proporcionar una via d’accés al club per als autocars, malgrat les obres d’acondicionament del passeig marítim de Cubelles. Aquest gest va facilitar la participació de tots els assistents i va contribuir a l’èxit de la jornada.

A més, tots els participants, tècnics, monitors i voluntaris van rebre diversos materials subministrats per THAISMON ASSOCIACIÓ, l’Ajuntament de Cubelles i ADIPAV (Associació Internacional de Propietaris de Patins a Vela). Aquests materials no només van ser un obsequi per als participants, sinó també entre tècnics, monitors, cuidadors i voluntaris en una mostra de suport i reconeixement al seu esforç i dedicació.

La Jornada de Vela Inclusiva al Club Marítim Cubelles va ser un esdeveniment que va demostrar la importància de promoure la inclusió i oferir oportunitats perquè totes les persones, independentment de les seves capacitats, puguin gaudir d’activitats nàutiques. Va ser un dia ple d’alegria, aprenentatge i superació, que va deixar records inesborrables a tots els participants.