Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Travessia Cubelles-Altafulla previa al DESAFIO

IMG-20150814-WA0017Avui ha estat un dia molt especial per al nostre club per diferents motius.

El primer és per que el nostre club ha estat convidat a participar al “DESAFIO” entre els clubs de la costa tarraconense, Club Marítim Altafulla, Club Marítim Torredembarra i Club Marítim Platja Llarga, pel motiu que el nostre club representa els valors que aquest clubs volen realçar amb aquest Desafio i son el sentiment d’unió i de pertinença de club, la camaraderia i l’estima per l’esport de la vela.

El segon i més important es per que avui divendres hem pogut fer una travessia com mai havíem fet en aquest club i és anar des del nostre club al Club Marítim Altafulla navegant en flota per a cobrir una distancia lineal de 30 km o el que és el mateix 16 milles marines. La flota estava composada per 11 patins, 7 júniors i 4 sèniors amb unes condicions nàutiques força favorables, amb un vent d’entre 7 i 10 nusos provinent de garbí (180 graus), la flota júnior ha sortit abans i estava composada per Blanca Tous, Ingrid Lario, Nicolas Tous, Artur Aymar, Marc Morillo, Victor Morillo i Nacho Montells, aquest 2 últims com a caps de flota, des d’aquí volem realçar la valentia d’aquest navegants ja que la gran majoria aquest és el seu primer any com a navegants de patí de vela júnior i ens han donat una lliçó de valentia i esportivitat fent en recorregut en 2h i 30 minuts. Pel que fa a la flota sènior estava composada pels navegants, Nisu Aymar (la tercera vegada que agafa un patí de vela sènior), Xavier Grau, David Crespo i el nostre gran capità Jordi Obach Xifra, fent de vaixell escombra J. La gran organització ens a permet tenir suport des de terra amb la Gemma Gil, Jordi Montells i Toni Mingorance tots fent les labors de logística de terra on també han participat en David Gonzalez i Helena Rigla per a rebre’ns a Altafulla i ajudar-nos a recollir els patins a terra. Em deixo per als últims al suport de mar que ha acompanyat a la flota amb una pneumàtica, en Xavier Lario i un servidor Xavier Crespo, avui puc assegurar-vos que en Xavier Lario s’ha batejat com a Lobo marino ja que ha hagut de navegar en condicions força dures amb un mar de fons i onades d’entre un metre i metre i mig.

I per últim ja només ens queda mencionar la resta de la flota que participarà demà al “DESAFIO” que són en Lluis Morillo, Sergio Canals, Jordi Obach Rafel, David Gonzalez, Helena Rigla i Emilio Murillo i  esperem poder aconseguir la prestigiosa safata per a Cubelles.

Cal mencionar que el nostre club es molt estimat i durant la travessia hem passat per diferents clubs dels quals han sortit alguns representants a saludar-nos i desitjar-nos molta sort.

Veure fotos