Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Participació al Trofeu Dsafiament al C.M. Altafulla

DSC_0958El Club Marítim Cubelles ha estat convidat al XIIª edició del Trofeu Desafiament celebrat al Club Marítim Altafulla. Aquest ha estat un fet inedit ja que és la primera vegada que es convida a un club de fora de la costa tarraconense.

La participació de la classe júnior i introduir un Club convidat ha estat un èxit. Navegar més de 60 patins en una regata de nivell III, que no compta per cap rànquing, és avui en dia únic.

Des del nostre club volem agraïr el gran acolliment que vam tenir per part del club anfitrió, C.M. Altafulla i la gran organització en les proves dels dos dies com del dinar de celebració del trofeu.

Volem felicitar a tots els regatistes del nostre club que van afrontar els dos dies de regates amb una il·lusió i una fortaleça digna dels grans campions. Tot i no haver guanyat el dessafiement creiem que vam fer un paper molt digne com a club i especialment és molt meritori els 2 primers llocs fets pel nostre navegant júnior Nacho Montells que va guanyar les dues regates amb un recorregut de més de 4 milles marines cadascú, la resta de la flota júnior la van compondre, Andrea Aliaga, Ingrid Lario, Helena Rigal,Blanca Tous, Marc Morillo, Nocolas Tous, Victor Morillo i Artur Aymar tots ells van conseguir quedar en segon lloc en categoria júnior.

I que podem dir de la flota sénior? Doncs que son uns grans esportistes i que van demostrar el seu carinyo al nostre club ja que van haver de afrontar dues regates com mai havien fet de més de 8 milles marines cadascuna i tot que no es va guanyar col·lectivament si que es va veure que individualment tenim uns grans navegants com son en Jordi Obach Rafel, Sergio Canals, Jordi Obach Xifra, David Crespo, Lluis Morillo, David Gonzalez i l’últim en totes les proves però amb una alegria en el cos que no li cab el que suscriu Xavier Crespo.

Cal mencionar que el nostre club va participar amb un equip de supor al mar aportant una pneumatica i els colaboradors Dionis Aymar i en Xavier Lario

DESAFIAMENT-2015-Final

Galeria de fotos

Fotos de l’organització