Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Regata 3LG en el Club Marítim Cubelles 

_wsb_100x31_logo+g3lg_positivo
  
Aquest passat cap de setmana, 19-20 de juliol, el Club Marítim de Cubelles ha organitzat el tradicional trofeu 3LG, esponsoritzat per la família Gay de Cubelles. Han estat 2 dies de vents mitjos/forts. Dissabte amb un llevant de 15 nusos que va anar baixant d’intensitat conforme avançava el dia; i diumenge amb un ponent ratxat de entre 10 i 18 nusos. Van prendre part 27 patins sènior, 6 júniors i 3 optimist, vinguts de diversos Clubs de Platja de la comarca del Garraf: Club de Mar de Sitges, Club Nàutic de Sitges, Club de Mar Vilanova i els locals del Club Marítim Cubelles. 
  
Dissabte es van córrer 2 proves. En patí Sènior en Xavi Roca (Club de Mar de Sitges) va guanyar la primera, i Oriol Mahiques (Club Nàutic de Sitges) la segona. Diumenge, amb una sola prova programada, en Xavi Roca va defensar el seu avantatge en la classificació del dissabte aconseguint la victòria absoluta sobre la resta de rivals. En segona categoria de patí sènior, el guanyador va estar en Sergio Canals (Club Marítim de Cubelles), i en categoria C (principiants), el guanyador fou en Curro Mestres (Club de Mar de Vilanova). En patí júnior la victòria va ser per Victor Vera (Club Marítim de Cubelles), i en optimist el guanyador va ser Marc Pueyo (Club Marítim de Cubelles). 
  
El lliurament de premis va estar presidit per el President del Club Marítim Cubelles, Jordi Obach i Xifra; per l’Esponsor, en Lluís Gay; i per la Presidenta de l’Associació Internacional de Patins a Vela (ADIPAV), Anna Pujol. L’organització en mar i terra va ser impecable, pròpia d’un club de platja com el Club Marítim de Cubelles que s’ha consolidat com un referent de la vela en la nostra comarca. 

3LGIMG_6122

 Foto de izquierda a derecha: Jordi Obach (President Club Marítim Cubelles), Xavi Roca (Ganador absoluto Patí Sènior), Anna Pujol ( Presidenta ADIPAV) y Lluis Gay (Patrocinador 3LG)