Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

1er Trofeu Mas d’en Pedro al Club Marítim Cubelles

1er trofeu Mas d'en PedroContinuant amb la temporada de regates de vela lleugera al Garraf, el Club Marítim de Cubelles ha organitzat aquest passat cap de setmana el primer Trofeu Mas d’en Pedro. El bon temps ha acompanyat als regatistes que han pogut gaudir de vents de garbí de 12-14 nusos dissabte i de 8-9 diumenge. Han participat un total de 21 embarcacions: 10 patins sènior, 8 júniors i 3 optimist. I els clubs participans han estat el Club Marítim de Cubelles i el Club de Mar de Sitges.

En patí sènior primera categoria, s’ha imposat amb 2 primers llocs en Xavi Roca  seguit d’Oriol Puig, ambdós del Club de Mar de Sitges. En segona categoria ha guanyat l’Emilio Murillo seguit de Segio canals, ambdós del Club Marítim de Cubelles. En patí júnior els guanyadors han estat: Victor Morillo en categoria juvenil, Gemma Obach en categoria OPEN, i en Nacho Montells en categoria infantil. En Optimist, els guanyadors de les categories B i C han estat en Ruben Vera i Marc Morillo respectivament.


El patrocinador, una coneguda casa de colònies del municipi, amb qui el club manté una bona relació d’activitats nàutiques, 
en commemoració d’aquest dia ha regalat al club de les mans del seu responsable, en Pere Vives, un patí de vela de ceràmica, un patí  sènior que es recargola contra els elements, amb la vela cenyida i lluitant contra el vent i les onades.

aquí podeu visualitzar més fotos