Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Jordi Aranega puja al podi del la 5na Vola a la Illa de Menorca

regatistes_menorca_2014

Després de cinc edicions EL BANDARRA GUILLERMO CAÑARDO (CLUB VELA PLATJA LLARGA) aconsegueix proclamar-se campió d’aquesta mítica cinquena edició.

En l’última i 6 a etapa el mal temps va donar una petita treva als regatistes sense que això els deslliurés de tenir un mar de fons molt dur. La sortida es va donar a Es Grau a les 11:00h arribant a les 15:00h al Port de Mahó, on van realitzar una exhibició del maneig dels seus patins, en aquest mateix punt es van retrobar amb el Pailebot Santa Eulalia, el qual, per seguretat, es va haver de quedar ancorat en Cala Galdana la meitat de la regata, sense poder acompanyar-los durant les 3
últimes etapes als regatistes.

Superats tots els obstacles, un pal trencat del regatista MANUEL CAR (CLUB NAUTICO DE MATALASCAÑAS), abandonaments per problemes físics LOURDES AZÓN (CLUB NAUTIC TAMARIU) en la 4a etapa i ALFONSO CLAVERO (CLUB DE MAR DE SITGES) també per malalties que el farien no poder continuar competint durant la 5a etapa, la classificació final va quedar de la següent manera:

1. GUILLERMO CAÑARDO (CLUB VELA PLATJA LLARGA)

2. JAUME LLOBET (CLUB DE MAR DE SITGES)

3. JORDI ARANEGA (CLUB MARITIM CUBELLES)

4. GERARD DELMAS (CLUB DE MAR VILANOVA I LA GELTRU)

5. IÑIGO PUIG (CLUB DE MAR DE SITGES)

6. SIMON LERMA (FEDERACIÓ BELGA D’ESPELMA|VELA)

7. GIANNI RUGGIERO (CLUB DE MAR DE SITGES)

8. JORDI BAHR (CLUB NAUTIC TAMARIU)

9. LOURDES AZÓN (CLUB NAUTIC TAMARIU),  MANUEL CAR (CLUB NAUTICO DE MATALASCAÑAS),  ALFONSO CLAVERO (CLUB DE MAR DE SITGES)

Aquest mateix dissabte 12, es va celebrar el Lliurament de Trofeus a les 21:30h en la bodegues Binifadet de San Lluis Menorca, on hem de destacar a més de tots els esportistes i membres de l’organització, la presència del Sr. Lluis Gay (3LG) i Sra., Sr. Pedro Pons (Pedro’s Boat) i Sra., Sr. Xabier Torres (President de la Federació Catalana de Vela) i Sra, Sr. Torrent (Comodor del Club Nautic de Ciutadella) i Sra.