Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Nous vents bufen al C.M. Cubelles

La nova junta del C.M. Cubelles, liderada per en Jordi Aranega, està duent a terme i tal com estava previst en el seu full de ruta, els canvis per adequar el club al nou context en què vivim. Un d’aquests moviments ha estat el canvi de concessionari per a la gestió del restaurant del club. El nou restaurant, dirigit pel Diego i recolzat per la cubellenca Cristina, ha celebrat aquest dissabte 13 d’abril la seva inauguració. Un sopar en el que van assistir la gran majoria de socis i sòcies del club així com antics socis, a més es va convidar a participar d’aquest esdeveniment als socis del Club Nautic de Sitges que van respondre assistint en un bon nombre d’ells. A l’apartat d’autoritats van assistir l’alcaldessa de Cubelles la Rosa Fonoll i el regidor d’esport Narcís Pineda i en representació del món de la vela en Sergi Cadenas, vicepresident de la FCV i president del CJOR, comitè de jutges i oficials de regates.
En mig de la celebració el president del club Jordi Aranega va dirigir unes paraules on va agrair la presència de quasi 200 persones i va expressar la seva intenció de portar aquest club a l’excel·lència com a club i escola de vela i donar cabuda a totes les sensibilitats del nostre poble. També van parlar l’alcaldessa que va felicitar al club per la tasca que està duent a terme i va donar les gràcies en nom de l’ajuntament per la vinculació i la tasca del club en vers la població de Cubelles. En la mateixa línia i ressaltant fites esportives així com la divulgació de l’esport de la vela es va dirigir el regidor d’esport Narcís Pineda.

Podeu visualitzar i descarrgar la galeria d’imatges

A %d blogueros les gusta esto: