Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Nit de la Vela 2016

Una any més el Club Marítim Cubelles a clebrat la gran festa de la vela a Cubelles que és la Nit de la Vela 2016. Aquest any per raons de calendari s’ha celebrat al Gener de 2017 però això no ha sigut cap impediment per que sigui una gran festa. Aquest any han estat espcialement emotives les paraules pronunciades pel nostre president en Jordi Obach i Xifra ja que possiblement a sigut el seu últim acte públic com a president del nostre Club ja que properament hauran eleccions per a renovar la junta directiva i ell ha manifestat públicament la seva voluntat de no presentar-se per donar pas a noves persones i idees per a renovar l’espirit social i esportiu del Club.

Des d’aqui volem agraïr la presència de la Alcaldesa Rosa Fonoll i del Regidor d’esports Narcis Pineda de l’Ajuntament de Cubelles i que amb els seus discursos en han recolçat per a seguir desempenyant la tascas socio-esportiva que dur a terme el Club i seguir passejan el nom de Cubelles per tota la costa catalana, espanyola i internacional, ya que el Club Marítim Cubelles es de les poques entitats esportives de Cubelles que té entre els seus esportistes campions de Catalunya, Espanya i Europa en la clase Pati a Vela sénior i Patí a Vela júnior.

Aprofitant aquest acte en Jordi Obach ha informat a tots els presents que aquest any 2017 e l’1 i 2 de juliol el Club Marítim Cubelles organitzará el Campionat de Catalunya de Pati a Vela Júnior la qual cosa ha estat rebuda amb felicitat per tots els presents i especialment per l’acaldesa i regidor d’esports.  Durant l’acte s’han entregat els trofeus als patrons d’estiu en les clases d’Optimits, Pati a vela júnior i Pati a vela sénior, tanmateix es van entregar els trofeus als guanyadors de la Regata Vila de Cubelles. El Club també va fer entrega a tots els patrocinadors de les regates d’estiu,  3LG (Lluis Gay), Mas d’Empedro, Araytor seguros, Asociació  THAISMON i Gruas Sant Jordi.

podeu veure la galaria de fotos

A %d blogueros les gusta esto: