Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Jornada de Vela Inclusiva

CUBELLES 11 de juny de 2022

Avui dissabte s’ha celebrat en les instal·lacions del Club Marítim Cubelles una Jornada de Vela Inclusiva per a 23 noies i nois amb diferents graus de discapacitat pertanyents a l’Escola d’Educació  Especial PAIDEIA d’edats compreses entre els 15 i 19 anys.

L’activitat ha estat organitzada i coordinada pels monitors de l’Escola de Vela del Club Marítim Cubelles i patrocinat per l’Asociación THAISMON a més s’ha comptat amb l’ajut des monitors i professors de l’escola PAIDEIA.

El dia ha estat perfecte ja que les condicions meteorològiques han acompanyat amb un vent d’entre 5 i 8 nusos i una direcció de garbí que s’ha mantingut tot el dia, una temperatura primaveral.

Les noies i nois han estat rebuts per Xavier Lario, de l’Asociación THAISMON i Jordi Obach, director de l’Escola de Vela del CMC, se’ls ha entregat una borsa de benvinguda amb samarreta, barret i bidó per l’aigua, de seguida s’han dividit en 2 grups per a gaudir de les diferents activitats nàutiques, com navegar en Raquero, Catamara, caiac, pati de vela i pneumàtica, totes i tots han pogut realitzat totes les activitats, que han estat supervisades per l’equip humà del C.M. Cubelles, Ingrid Lario, Berta, David Crespo, Jordi Obach Xifra, Manel Ortiz tots capitanejats pel Jordi Obach Rafel.

Una vegada finalitzada les diferents activitats nàutiques, tots plegats han pogut gaudir d’un dinar servit pel Restaurant del C.M. Cubelles el qual han tingut especial atenció a les especial casuístiques d’algunes noies i nois, celíacs i amb diferents intoleràncies. A les postres tots les noies i nois han rebut un Certificat personalitzat acreditant la participació en aquesta jornada de Vela Inclusiva el qual ha estat rebut amb molta alegria per part de totes i tots els participants.

El CM Cubelles i l’Asociación TAHISMON vol agrair especialment la col·laboració de Judith Leary en temes logístic i a Lluis Morillo per afegir-se en posar el seu patí per portar les nois en un patí de vela així com a la família Lario per la seva implicació en tot el projecte.