Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VELA RADIOCONTROL IOM, 2021

Els propers 23 i 24 d’octubre de 2021 el Club Marítim Cubelles organitza al Canal Olímpic de Catalunya el Campionat de Catalunya de la classe de vela radiocontrol IOM

Llistat inscrits (actualitzat a 18/10/2021)

Classificació general Campionat Catalunya IOM 2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VELA RADIOCONTROL CLASSE IOM

23 i 24 d’octubre

Per fi ha arribat el dia, ja estem al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels, amb més de 25 inscrits s’ha pogut celebrar les primeres proves després d’haver-se hagut d’anul·lar el campionat de l’any 2020, es notava que els patrons tenien ganes donat el gran nombre d’inscrits.

Val a dir que en aquest campionat han participat patrons vinguts de Noruega, França, Suïssa, Euskadi, i Andalusia. El moment previ a l’inici de les proves ha estat molt interessant ja que molts dels patrons han pogut intercanviar experiències i coneixements especialment agrair la tasca de José Valverde (territorial andalusa) que va atendre a tots els patrons que li demanaven consells o assessorament sobre el trimat dels vaixells i que en tot moment els ha donat.

La jornada de dissabte va començar amb un vent inestable i molt canviant, la sortida programada a les 12 ha hagut de ajornat fins a les 14h al moment en què es va establir un vent constant de sud amb una intensitat entre el 4 i 7 nusos. Inicialment estava previst que es navegués en 2 flotes però atès el nombre total de participants i en pro que tots poguessin participar en el major nombre de proves el comitè de regates va prendre la decisió d’unificar tots en una sola flota de 20 regatistes dissabte i 23 diumenge el que va agrair la majoria dels patrons. El diumenge ha estat més canviant que dissabte, les proves han començat a les 11 i, s’han pogut celebrar 6 proves en unes condicions de vent bastant estrany, tan aviat hi havia una ratxa de 6-7 nusos com s’aturava de cop, a més de rolar contínuament. Finalment sent les 14.30 i veient que el vent no tenia pinta de establir-se el comitè de regates pren la decisió de donar per finalitzar la jornada i per tant el Campionat de Catalunya.

Aquest campionat està dirigit i arbitrat pels reconeguts oficial Seny Jimenez i jutge internacional Pax Quiñonero el que garanteix una bona gestió d’aquest campionat.

Encara que no pot optar a el campionat en Pepe Valverde ha demostrat que juga en una altra lliga seguit per Paco Martinez (territorial andalusa) i per Gerald Rogivue (Suïssa). El campió de Catalunya de vela radiocontrol IOM 2021 ha estat Ramon Soler de l’C.M. Cubelles seguit d’Eduard Bonifacio de l’CMN. El Balis, i en tercer lloc Jordi Martorell de l’CM Cubelles.