Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Vela Escolar , escola Mar i Cel de Cubelles

Vela escolar
Vela escolar, escola Mar i Cel de Cubelles

Com cada any el Clbu Marítim Cubelles celebra les jornades de vela escolar amb els col·legis de Cubelles, el dilluns 9 de juny i dimarts 10 de juny van participar més de 40 nens de l’escola de primaria Mar i Cel.

L’activitat s’ha realitzat en dos dies amb dos grups diferents un el dilluns dia 9 amb un total de 18 nens i dia 10 amb 20 nens,  i durada de 2,30h.  on:

Hem fet servir el Raquero, RS Vision, Hobbie Cat, 4 caiacs i 3 windsurf pneumàtica. Amb la supervisió de 3 tècnics de gran nivell que han sigut i són campions en competicions nacionals i internacionals.

Sense incidents i la meteorologia dels dos dies a acompanyat a la bona realització de l’activitat tenint un vent fluix i mar pla dies calorosos perfectes per als nens.

L’escola va mostrar el seu content desitjant que a partir d’ara cada any volen venir els cursos de tercer i cinquè a realitzar l’activitat amb nosaltres.

galeria de fotos