Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Pujem al podi a la Copa d’Espanya 2014

Els navegants del nostre club aconsegueixen pujar al podi de la Copa d’Espanya, la sortida dels patinaires a l’aigua va ser en unes condicions molt desfavorables per a la navegació però de cop i volta el vent va comançar a pujar la qual cosa va permetre celebrar dues manigues donant per bona la competició.

Malgrat que a la primera categoria sénior no es va conseguir cap trionf si que es va fer el ple a la segona categoria on el Sergio Canals va guanyar el campionat amb total autoritat i Emilio Murillo el nostre navegant júnior també va guanyar en la general del competició, en Nacho Montells navegant de primer any en patí a vela júnior va quedar tercre en la seva categoria.

Des d’aqui volem felicitar a tots els navegants del nostre club per l’esforç realitzat i la seva entrega per deixar el nom de Cubelles a lo més alt a nivell estatal.

La flota desplaçada a Sant Pol ha sigut:

Ju¡niors: Helena Rigla, Nacho Montells, Victor Montells, Victor Vera i el campió Emilio Murillo

Séniors: David Gonzalez, Tersa Rigla, Jordi Aranega, Jordi Obach Xifra, Jordi Obach Rafel, David Crespo i el campió Sergio Canals.

copa españa stpol2emilio_campio_copaespanya_junior_2014