Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Pla estrategic del pati a vela

El pròxim 12 de juny a les 19.30h al Centre Internacional de Vela, situat al Parc del Fòrum de Barcelona, ens agradaria comptar amb la vostra presència en l’acte que organitza la Federació Catalana de Vela i l‘ADIPAV, els quals han fet un pas més per la classe Patí de Vela i han elaborat un Pla Estratègic sobre aquesta classe en el qual ens descobreix i fa una anàlisi de les dades més curioses i rellevants d’aquesta disciplina.

Quants patins hi ha a Catalunya? I fora? Quanta gent practica aquesta disciplina? Quants federats patinaires hi ha? A quins clubs es pot practicar? I on es pot aprendre? Quantes regates a l’any són de Patí? Totes aquestes preguntes tenen resposta, i us sorprendran!

Amb l’elaboració d’aquest Pla Estratègic del Patí de Vela es busca convertir aquesta embarcació a Catalunya en una disciplina gaudida per més gent, de pràctica més freqüent i durant tota la vida a clubs i espais motivats i preparats per engrescar i mantenir a la població en el gaudiment de la vela.

El document defineix les línies estratègiques de la classe patífixa els objectius d’aquesta classe en els pròxims anys i marca la política d’acció de la Federació Catalana de Vela i l’ADIPAV.

pla_estrategic_pati