Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

La Vela Federada obté el reconeixement de la Nova Llei de Costes

_wsb_150x24_vela_catLes modificacions introduïdes el passat 2013 al text de la Llei de Costes feien esperar un futur millor per les concessions dels clubs nàutics. El mateix Director General així ho explicava el passat mes de setembre en la sessió celebrada amb motiu del Saló Nàutic a Presidents i Comodors de Clubs; i la recent publicació del projecte de Reglament General de Costes ha concretat les nostres esperances.

La Federació ha treballat intensament l’últim any per fer arribar al Ministeri el problema que patien els Clubs catalans en les renovacions de les concessions, i el nou projecte de Reglament ha fet una previsió especial a “entitats esportives dedicades a activitat nàutica corresponentment federades”. Aquestes entitats, gaudiran d’un estatus especial i, previ informe de la mateixa Federació, podran optar a sol·licitar nova concessió amb les delimitacions que la norma fixa, ampliant els usos permesos.

Ara, en la darrera fase de tramitació, la Federació de nou ha presentat esmenes al projecte per procurar la millor de les solucions als nostres Clubs i permetre diferenciar entre Clubs existents i els de nova construcció. Això permetria mantenir l’activitat de les entitats que tot i no gaudir de títol no han cessat en la promoció del nostre esport!

Als següents enllaços podeu consultar el text del projecte de Reglament i les al·legacions de la Federació:

Projecte de Reglament
Al·legacions de la Federació