Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

I Trofeu Club Marìtim Cubelles de vela radiocontrol classe IOM

El passat 25 de Novembre es va celebrar la 1ª edició del Trofeu Club Marítim Cubelles, organitzat per el CMC i IOMCAT amb la participació de 21 embarcacions (dues  flotes) la més nombrosa del darrer any.

El dia va començar amb un vent de W de 4-6 kn, es va muntar el camp en la millor disposició possible (paral·lel al espigó) i es comencen les proves classificatòries per definir les dues flotes.

A mesura que el dia avançava es produeix un petit augment del vent i amb petites rolades la qual cosa posa emoció a les proves.

Durant el matí es manté una lluita amb molta igualtat al capdavant de la classificació entre els regatistes del C.M. Cubelles Eduard Bonifacio i  Ramon Soler juntament amb  Alfred Tholen.

En quasi totes les proves la flota va ser compacte la qual cosa demostra que el nivell de la classe IOM a Catalunya està sent mol igualada cal esmentar la visita i participació de Emilio Gonzalez –arribat de Liverpool per l’ocasió-, a més a més van tenir la visita d’en Sergi Cadenas vice-president de la FCV el qual va tenir l’ocasió de viure en directe i provar el pilotatge d’un vaixell emportant-se unes magnifiques sensacions on va destacar els coneixements de navegació que cal tenir-ne per navegar amb aquest vaixells.

Galeria d’imatges Classificació final I Trofeu C.M.C. IOM