Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Gran actuació al Campionat de Catalunya per clubs de Patí de vela a Altafulla

LOGO CMC 150El dies 23 i 24 de juliol s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs de Patí de vela on com no podia ser d’una altra manera el nostre club va portar la representació més nombrosa de fora del club organitzador el C.M. Altafulla, amb 9 patins desplaçats fins a Altafulla. Els resultat va ser mol divers en els dos dies però volem donar les gracies a un convidat especial que es va sumar al nostre equip, en Gerard Esteva president de la UFEC i que va acceptar de bon grau la  petició de formar part del nostre equip. Tot i no estar al podi cal ressenyar el bon paper dels nostres regatistes tan sèniors com juniors, ja que sempre han estat al capdavant de la flota, però no oblidem que en aquest campionats participaven els millors regatistes del cada club i malauradament només pot guanyar un. Individualment destaquem el segon lloc de Gerard Esteva en la classificació general individual en categoria sènior i el primer lloc de Nacho Montells en categoria júnior. Els 2 dies de regates es van donar unes condicions molt favorables per a la navegació amb vents constants de garbí i entre 7 i 12 nusos de força del vent. Des d’aquí volem donar les gracies als nostres regatistes júniors, Ingrid Lario, Nacho Montells, Maximilian Lütten i Roger Montes i al regatistes sèniors, Lluis Gay, Jordi Obach Xifra, Manel Ortiz, Xavier Crespo i especialment a Gerard Esteva per unir-se al nostre club.