Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Final regates de la regularitat de la tardor classe IOM

El final de la temporada regular de regates d’Estiu-Tardor de vela radio control classe IOM a Catalunya, va tenir la seva cloenda aquest diumenge 21 d’octubre amb l´última regata celebrada al canal olímpic. En aquesta prova es van inscriure 14 participants, sent la mitjana normal de totes del regates celebrades fins les hores, tot un èxit de participació tenint en compte la mitjana històrica dels darrers anys.

Les condicions meteorològiques d’aquest diumenge han estat idònies per la navegació, amb un vent d’entre 5 i 8 nusos i es van poder dur a terme fins a 16 proves que també a estat la mitjana de proves en cada regata, la qual cosa fa una idea del moviment constant que hi ha en aquest esport on pràcticament no dona temps de gaudir de la victòria o fracàs parcial i s’ha d’estar concentrat per a la següent prova. Finalment els guanyadors de la regularitat d’aquest torneig han sigut en primer lloc, Manuel Palma, segon lloc Jordi Martorell i amb un meritori tercer lloc en Lluis Aparicio.