Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Descripció:

El nostre campus te com a objectius principals: practicar l’esport de la vela, divertir-se i conèixer l’entorn nàutic que ens envolta. Va destinat a tots aquells alumnes d’entre 6 i 16 anys que s’inicien o que volen perfeccionar el seu nivell de navegació. Gràcies als nostres tècnics experimentats, amb experiència i titulats per la federació catalana de vela podem garantitzar que els alumnes aprendran de la mà dels millors professionals. La seguretat és l’aspecte que tenim més en compte i que també transmetem als nostres alumnes ja que considerem que és el més important. Tot això amb una vesant lúdica present en tot moment.

El nostre programa del dia a dia està enfocat a adaptar-nos a partir de la base dels diferents alumnes, d’aquesta manera volem que aprenguin a navegar amb diferents embarcacions partint del seu nivell de navegació. Entre les diferents activitats que realitzem podem trobar: navegació amb patí de vela (júnior i sènior), Raquero, RS Vision, Escandalosa, Optimist, Paddle Surf, caiac i tallers nàutics.

Què cal portar?

Aconsellem arribar equipats de casa amb roba esportiva; una samarreta, vestit de bany, pantaló curt o bermudes, xancletes que subjectin el peu i/o escarpins. També cal dur una bossa d’esport amb una muda complerta de recanvi (samarreta, bermudes, roba interior i calçat), tovallola, crema de protecció solar i gorra. Aconsellem un bon esmorzar a casa i dur un esmorzar i aigua per a mig mati i berenar per a la tarda. Els dies que faci mal temps recomanem dur un xandall.

 

Horaris, preus i descomptes

Del 24 de juny al 6 de setembre del 2019

Campus de vela per setmanes 9:00-14:00h. Preu 140€

Campus de vela per setmanes 9:00-17:00h dinar inclòs. Preu 250€. Mínim 3 pax. (preu dinar x dia 7’50€ inclòs Menú del dia, aigua i fruita)

* La llicència federativa d’escola anual necessària per a la pràctica de l’esport de la vela, NO està inclosa en els preus dels cursos (10€)

Descomptes:

  • Soci  25% de descompte
  • Abans de l’1 de juny 120€
  • Germans 10%
  • Segones setmanes 10%

NOMÉS ES POT APLICAR UN DESCOMPTE

Campus de vela 2019

Per fer qualsevol reserva o consulta podeu emplenar aquest formulari:

Nom i cognom
E-mail:*
Telèfon:*
Comentari:
Verificació humana: