Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

El Club Marítim Cubelles aconsegueix dos pòdiums en la Copa d’Europa de Patí de Vela Júnior.

20141012 copa europa el prat 5 20141012 podi_gemma_elpratOrganitzat pel Club Marítim El Prat s’ha celebrat els dies 11 i 12 d’octubre la Copa d’Europa de Patí de Vela amb la participació d’un total de 100 embarcació procedents de Bèlgica, Alemanya, França i Espanya.

Per causes meteorològiques es van poder realitzar solament 3 regates de les 5 previstes, Emilio Murillo es proclamo Campió d’Europa de Pati de Vela Júnior en la categoria Juvenil i Gemma Obach es proclamo Campiona d’Europa de Pati de Vela Júnior en categoria Open, tots dos regatistas pertanyents al Club Marítim Cubelles. Destacable ha sigut també la participació de la resta de la flota júnior del nostre club, Victor Morillo, Nacho Montells i Eduard Porta, ens sentim orgullossos de tenir aquest esportistes i des d’aqui us encoratgem a seguir passetjant el nom del nostre poble com fins ara.

El Campió d’Europa en Pati de Vela Sènior va ser Xavi Roca del Club de Mar de Sitges i el Campió d’Europa de Pati de Vela Júnior en categoria Infantil va ser Jan Heuninck del Club Nàutic Sitges.

Els Clubs de platja del Garraf àmpliament representats han demostrat el seu alt nivell competitiu ocupant les primeres posicions.