Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Club Marítim Cubelles aconsegueix 7 podis a la International ADIPAV CUP

IMG_6870Una vegada més aquest estiu el C.M. Cubelles puja al podi i en aquesta ocasió per set vegades, havent guanyat en la classe júnior en categoria Infantil i Open i en la classe sènior en segona categoria, els guardonats han sigut Emilio Murillo, Victor Morillo, Victor Vera, Nacho Montells, Judith Leary, Vicky Moron i Sergio Canals. Cal destacar que la lluita pels podis a estat enferrissada degut a la qualitat dels contrincants. Les condicions marítimes han estat molt diverses.

Des d’aquí volem felicitar a tots els nostres navegants que es van desplaçat des del nostre club fins a Sitges aprofitant la 1ra Travessa Guifré El Pilos de Vilanova a Sitges el passat diumenge:

Jordi Aranega, Sergio Canals, Jordi Obach Rafel, Pol Alvarez i David Crespo en classe sènior.

Emilio Murillo, Victor Morillo, Victor Vera, Nacho Montells, Judith Leary, Vicky Moron, Eduard Porta, Helena Rigla i Artur Aymar en classe jùnior.

Cal destacar que la majoria dels navegants en classe júnior han començat a navegar en patí aquest mateix any la qual cosa fa molt mes valuosa la seva participació en aquestes regates.

MOLTES FELICITATS A TOTHOM

galeria d’imatges

Classificacio INTERNATIONAL ADIPAV CU Patí Sènior

Classificacio INTERNATIONAL ADIPAV CUP Patí Júnior