Campionat de Catalunya de Patía a vela sénior a Calafell

cartell_cpto_catalunya_2016_calafellEl Club Marítim Cubelles una vegada més representa al nostre poble desplaçant la seva flota al Campionat de Catalunya de Patí a Vela Sénior. El nostre regatista i president Jordi Obach Xifra va obtenir un digne 5é lloc en la general de 2ª categoria seguit per Lluis Morillo en mig de la taula, en Maenl Ortiz entrant en els punts en la seva primera participació en una regata de nivell autonòmic i tancant la classificación en Xavier Crespo.

Cal destacar que va ser un campionat força competit i molt dur degut a la quantitat de proves, 6 i que les condicions de vent del dissabte van ser molt altes arrivant fins als 13 nusos tot i així els nostres regatistes van lluitat com a campions i van deixar el nom de Cubelles molt amunt.

La guanyadora de 2ª categoria va ser la Nina Esteba amb 16 anys que va demostra la seva valentia i vàlua ja que era la tercera vegada que agafava un patí de la clase sénior i juntament amb el seu germà Jan que va quedar 4art i en  Nacho Davila amb 15 anys i sots campió del mon de la classe Optimits garanteixen la continuitat i un gran futur al Patí a vela.

Més noticies

Aprofitant aquest campionat es va fer entrega a Carles Davila del trofeu que va guanyar com a segon classificat a la Regaga de Cubelles de l’any passat i que no va poder recollir al sopar de la nit de la vela 2015.

IMG_0534

Imatges del Campionat

IMG_0538 IMG_0539 IMG_0540

A %d blogueros les gusta esto: