Cursos de vela per a nens i adults, activitats tot l'any i moniotrs altament qualificats amb titulació oficial, area social i

Resultats finals Campionat Catalunya de vela radiocontrol – IOM

Aquest passat cap de setmana, 2 i 3 de maig, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya 2018 de la classe IOM de vela a radiocontrol, organitzat pel Club Marítim Cubelles, amb la victòria d’Òscar March del CN Lloret. L’han acompanyat al podi l’Eduard Bonifacio i el Ramon Soler, tots dos del CM Cubelles, en 2a i 3a posició, respectivament.

El 1r dia de campionat el vent de Llevant amb una intensitat mitjana entre 3 i 5 nusos i, en total, es van celebrar 30 proves, 15 per a cada grup.

El 2n dia, climatològicament, va ser més complicat i va bufar un vent irregular del nord i hi va haver petites pluges. Així i tot, els dos grups van celebrar un total de 10 proves.

A més a més dels catalans, el campionat va gaudir de la presència i la participació de dos regatistes d’Almeria: José Valverde i Paco Martínez, president i secretari de classe nacional.

Al lliurament de premis hi han assistit: la Rosa Maria Fonoll i Ventura, alcaldessa de Cubelles; Narcís Pineda, regidor d’esports; Jose Valverde, president de l’Asociación Nacional de Vela a Radiocontrol; Jose Aznar, vocal de la classe i membre de la Junta Directiva i Lluis Morillo, president del CM Cubelles.

Galeria d’imatges